Als je regelmatig beweegt, kan je fitter en gezonder worden! Maar hoe weet je nu eigenlijk of je genoeg beweegt? Dat is dikwijls moeilijk te bepalen. Het bewegingsadvies op maat helpt je daarbij. Het advies is persoonlijk en wordt speciaal voor jou gemaakt .
 

Het bewegingsadvies op maat is voor iedereen, want het is voor iedereen belangrijk om genoeg te bewegen. Dit bewegingsadvies is niet bedoeld voor mensen met gezondheidsproblemen. Voor hen is het natuurlijk ook belangrijk om genoeg te bewegen, maar zij raadplegen best eerst hun huisarts.
 

Om het bewegingsadvies te krijgen en te kunnen lezen, heb je ongeveer een half uur nodig. Er dienen namelijk redelijk veel vragen ingevuld te worden voordat je een ernstig advies kan krijgen.

Los van het bewegingsadvies kan je ook een actieplan opmaken, dat bestaat uit één vragenreeks en is veel korter (maximum 10 minuten).
 

Het is belangrijk om álle vragen te beantwoorden, doe je dat niet, dan kan het advies niet verschijnen. Probeer ook om de vragen zo juist en zo eerlijk mogelijk te beantwoorden, want als je dat niet doet dan zal je advies niet juist zijn.
 

Op de linkerkant van dit scherm zie je het woord 'Bewegingsadvies' staan. Klik met je muis op het woord Bewegingsadvies' en je kan beginnen. Als alle vragen beantwoord zijn, krijg je automatisch het advies. Wanneer je het advies gelezen en uitgeprint hebt, kan je ook nog een actieplan laten opmaken. Je doet dat door op het woord 'Actieplan' te klikken.

Veel Succes !!!